Liity jäseneksi

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen pankkitilille. Lomakkeen täytettyäsi saat maksutiedot sähköpostiisi noin viikon kuluessa. Jäsenyys on voimassa jäsenmaksun suorittamisesta kyseisen kalenterivuoden loppuun saakka. Yhdistys ei luovuta jäsenistön yhteystietoja kolmansille osapuolille.

Varsinaiseksi jäseneksi:

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä yksityishenkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitsemme huoltajan kirjallisen suostumuksen. Jäsenmaksu: 20 euroa / kalenterivuosi

Kannatusjäsen:

Kannatusjäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt, yritykset, oikeuskelpoiset yhteisöt, kalastusosakaskunnat ja kalastusalueet, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Jäsenmaksu: 100 euroa / kalenterivuosi. Kannattavalla jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, muttei äänioikeutta.

Haluan vastaanottaa sähköpostiini yhdistyksen lähettämiä tiedotteita

Liityn Saimaan lohikalayhdistys ry:n

Varsinaiseksi jäseneksi